| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
VOX

|
|
| [Vrh] |
|
 |
Pol

|
Postano: sri kol 27, 2008 5:43 pm Naslov: |
|
|
Vrlo dobro. Jako mi je drago da jača baza zainteresiranih (i to stručnih) ljudi za astronautiku i aerospace u Hrvatskoj. Ovo je zapravo jedan dio onoga o čemu smo pričali. Ovo je inicijativa pretežno sa PMF-a, pa je jako dobro da se žele povezati sa FSB-om i FER-om. Bilo bi zanimljivo vidjeti, kako će doći do "spajanja" sa djelomično započetim srodnim inicijativama na tim drugim fakultetima. Hoće li se povezati s njima ili će se javiti i neke nove baze. ...
U dogledno vrijeme, ako se sve ovo dovoljno razvije biti će potrebno sve te i druge različite inicijative i ljude svrsishodno povezati. Vidim da imaju mogućnost registriranja, pa bi možda mogli ući u neku bar neformalnu komunikaciju. |
|
| [Vrh] |
|
 |
VOX

|
Postano: sri kol 27, 2008 7:32 pm Naslov: |
|
|
I mene je ova vijest jako razveselila, ipak ima pomaka. Vjerujem da je ovo velik korak u razvoju astronautike u Hrvatskoj.
Bilo bi dobro postaviti na portal CSA vijest o ovome... ako ima dobrovoljaca. _________________ Internacionalno Raketno Društvo |
|
| [Vrh] |
|
 |
Pol

|
Postano: uto ožu 17, 2009 1:09 pm Naslov: |
|
|
| Evo nažalost, izgleda da su službene stranice projekta CASSINI istekle, tj. više nisu dostupne. Zna li možda netko nešto više o tome i što se događa s projektom ? |
|
| [Vrh] |
|
 |
Koki007

|
Postano: uto ožu 17, 2009 9:52 pm Naslov: |
|
|
hm... probao sam googlati i nista pametnog nisam nasao...  |
|
| [Vrh] |
|
 |
Pol

|
Postano: sri ožu 18, 2009 1:24 pm Naslov: |
|
|
Hm, ja isto tako. No, možda je istekla cjelokupna CASSINI domena na tom provideru, koja je možda bila podloga za više korisnika ? Mislim da sam bio isprintao one e-mail adrese članova projekta, no ne mogu ih naći. Ipak, čudno mi je da se ništa ne može naći googlanjem ili na stranicama pmf-a. Nadam se da projekt ide dalje, inače ću stvarno početi sumnjati da netko sabotira pokretanje aerospace projekata u HR ili je to možda zbog recesije ?  |
|
| [Vrh] |
|
 |
|