| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Koki007

|
Postano: ned kol 26, 2007 8:42 pm Naslov: SETI Home |
|
|
Jel tko od vas sudjeluje u SETI Home projetu? Ili kojem slicnom?
Ja sudjelujem na SETI@home i rosetta@home i koristim BOINC klijent... |
|
| [Vrh] |
|
 |
Miraculix

|
|
| [Vrh] |
|
 |
Pol

|
Postano: pet kol 31, 2007 4:18 pm Naslov: Odgovor |
|
|
Ja sam bio u SETI-ju prije nekoliko godina, ali mi je nakon nekog vremena otkazala matična ploča kompjutora. Od tada ne sudjelujem u takvim projektima, iako je dobra stvar što sam nakon toga znatno modernizirao računalo.
Zadnja promjena: Pol; ned ruj 23, 2007 11:05 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh] |
|
 |
alientweety

|
Postano: ned ruj 23, 2007 12:45 am Naslov: |
|
|
Ja sam kao skolarac zaradjivao dzeparac pomazuci u STI-ju (Search for Terrestrial Intelligence), ali nasa potraga za zemaljskom inteligencijom nije zasad nista uspjesnija od vase za vanzemaljskom.
Mi vanzemaljci doduse za vasu potragu znamo zasto je neuspjesna - zato jer mi svoju inteligenciju svjesno i uspjesno skrivamo od vas.
Mozemo se samo nadati da je razlog sto mi nikako ne nalazimo vasu takodjer to sto ju tako vjesto skrivate... |
|
| [Vrh] |
|
 |
Jericho

|
Postano: ned ruj 23, 2007 12:49 am Naslov: |
|
|
lol
 |
|
| [Vrh] |
|
 |
admin Site Admin

|
Postano: ned ruj 23, 2007 2:17 am Naslov: |
|
|
 |
|
| [Vrh] |
|
 |
mistaspeedy
|
Postano: ned stu 04, 2007 9:51 pm Naslov: |
|
|
| Neko sam vrijeme stalno koristio SETI (kao Mr_Speedy) ali zadnje vrijeme ne. |
|
| [Vrh] |
|
 |
medium
|
Postano: sri stu 05, 2008 9:37 pm Naslov: IZVANZEMALJCI SU MEĐU NAMA I U NAMA ! |
|
|
| Izvanzemaljci su već davnih dana među nama. Mi smo samo jedan od puno vrsta u svemiru koju nadziru viša bića na višem stupnju od nas. Činjenica da smo sada u ovoj evolucijskoj razini tehnološki puno napredovali, ali najveći problem naše vrste je što smo jako agresivni i potencijalna opasnost za druge vrste i zato smo pod stalnim nadzorom viših bića. Jer probajte samo malo pogledati oko sebe na ovame našem planetu koliko imamo lokalnih ratnih žarišta, koliko smo životinjskih vrsta istrijebili, šume iskrčili, našom postojećom tehnologijom zagađujemo okoliš ali nikako da počnemo kreativno razmišljati kako da na jednostavan kreativan način počnemo poštivati ovo što imamo na planetu, jer sve ima svoje limite pa tako i ovaj naš planet zemlja ( prirodni resursi i dr. ) |
|
| [Vrh] |
|
 |
Pol

|
Postano: čet stu 06, 2008 8:59 pm Naslov: |
|
|
Pozdrav medium
Mislim da ljudi ipak imaju potencijala, no potrebno je mnogo toga posložiti da taj potencijal dođe do pravog izražaja. Nadam se da postoje takva bića, jer to možda znači da ima šanse i za nas. Da nije po prirodi stvari "čovjek - čovjeku vuk" i sl. |
|
| [Vrh] |
|
 |
antimon
|
Postano: pet kol 21, 2009 10:31 am Naslov: |
|
|
Ma ljudski rod je jedino prijetnja samom sebi. A i sumnjam da smo jedina agresivna civilizacija u svemiru, baš eto smo samo mi agresivni, divlji i necivilizirani.  _________________ apartmani brela |
|
| [Vrh] |
|
 |
Pol

|
Postano: sub kol 22, 2009 3:26 pm Naslov: |
|
|
| Da li se to onda odnosi i na nas, ili smo mi neka iznimka ? |
|
| [Vrh] |