top of page

Naša Posvećenost Etici

U agenciji CSA vjerujemo u održavanje najviših etičkih standarda u svim aspektima našeg poslovanja. Obvezujemo se da ćemo kandidate, klijente i partnere tretirati s poštovanjem, transparentnošću i integritetom. Evo kako osiguravamo etičke prakse:

1. Bez Naknada za Kandidate

Nikada ne naplaćujemo našim kandidatima bilo kakve usluge, uključujući radne dozvole, procesiranje viza ili zapošljavanje. Smatramo da traženje poslovnih prilika ne bi trebalo biti financijski teret za pojedince.

2. Pravedne i Jednake Prilike

Pružamo jednake prilike svim kandidatima bez obzira na njihovo podrijetlo, spol, etničku pripadnost ili bilo koju drugu karakteristiku. Promičemo raznolikost i inkluziju na radnom mjestu.

3. Transparentna Komunikacija

Vjerujemo u otvorenu i iskrenu komunikaciju s našim kandidatima, klijentima i partnerima. Pružamo jasne informacije o poslovnim prilikama, zahtjevima i očekivanjima kako bismo osigurali transparentnost tijekom cijelog procesa zapošljavanja.

4. Usklađenost s Zakonima i Propisima

U CSA agenciji strogo se pridržavamo svih relevantnih zakona, propisa i standarda industrije koji reguliraju zapošljavanje i regrutaciju. Osiguravamo usklađenost s radnim zakonima, propisima o zaštiti podataka i etičkim smjernicama.

CSA agencija, CSA Consulting and Staffing d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju odobrena je od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, što potvrđuje našu predanost poslovanju u skladu s pravnim i regulatornim zahtjevima.

Klasa: 102-02/24-03/24

URBROJ: 524-04-01-02/5-24-2

5. Povjerljivost i Privatnost

Poštujemo privatnost i povjerljivost osobnih podataka naših kandidata. Postupamo s podacima s najvećom pažnjom i osiguravamo da se koriste samo u legitimne svrhe povezane s zapošljavanjem.

6. Profesionalno Ponašanje

Naš je tim osposobljen za održavanje profesionalnosti i integriteta u svim interakcijama s kandidatima, klijentima i partnerima. Trudimo se izgraditi povjerenje i poticati dugoročne odnose temeljene na međusobnom poštovanju i iskrenosti.

Odabirom agencije CSA možete biti sigurni da surađujete s tvrtkom koja prioritet daje etičkim vrijednostima i posluje s integritetom u svakom koraku procesa zapošljavanja.

Adresa

Buconjićeva 19

10000 Zagreb, Hrvatska

Kontakt

+385 91 503 6861

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak

8:00 – 16:00 

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

CSA Consulting and Staffing d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju

Agencija za posredovanje pri zapošljavanju prema rješenju Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike  
Klasa: 102-02/24-03/24
URBROJ: 524-04-01-02/5-24-2

OIB: 83610241901

Tvrtka je upisana u Registar Trgovačkog suda u Zagrebu

Temeljni kapital: 2.550 EUR

bottom of page