top of page

O Nama

Dobrodošli u CSA Agenciju, vašeg partnera za zapošljavanje stranih radnika u Hrvatskoj. Pružamo posredničke usluge, odabir kandidata, pripremu dokumentacije, koordinaciju putovanja i podršku tijekom prilagodbe radnicima. Prenosimo iskustvo i stručnost, prilagođavajući ih potrebama tvrtki i pojedinaca. Naša posvećenost izvrsnosti ključna su načela. S personaliziranim pristupom za svako tržište, želimo biti dugoročni partneri u poslovanju i zapošljavanju. Zahvaljujemo na odabiru CSA Agencije te se radujemo izgradnji uspješnih odnosa i podršci vašem rastu i uspjehu.

Misija

Naša misija u CSA Agenciji je pružiti vrhunsku podršku tvrtkama i stranim radnicima kroz visokokvalitetne usluge zapošljavanja u Hrvatskoj. Želimo olakšati proces zapošljavanja stranih radnika, osigurati pristup visokokvalitetnim kandidatima te doprinijeti rastu i razvoju hrvatskog gospodarstva.

Vizija

Naša vizija je postati prepoznatljiv lider u zapošljavanju stranih radnika u Hrvatskoj, ističući se inovativnošću, profesionalnošću i visokom razinom usluge. Gledamo prema budućnosti u kojoj smo prva opcija za tvrtke i strane radnike, oblikujući pozitivno iskustvo zapošljavanja te potičući obostranu korist za sve naše partnere.

Naše Vrijednosti

U CSA Agenciji, naše vrijednosti su temeljni stupovi naše djelatnosti, vođeni principima transparentnosti, suradnje i održivosti

transparency.jpg

Transparentnost

suradnja.jpg

Suradnja

odgovornost.jpg

Odgovornost

profesionalizm.jpg

Stručnost

innovation.jpg

Inovacija

positivni utjecaj.jpg

Pozitivan Utjecaj

Naša Etička Obveza:

U CSA agenciji, držimo se najviših etičkih standarda. Nikada ne naplaćujemo kandidate za usluge poput dozvola za rad ili obrade viza. Smatramo da traženje posla ne bi smjelo biti financijsko opterećenje. 

 

Pridružite nam se u predanosti pravednosti, transparentnosti i poštovanju tijekom zapošljavanja.

Kontaktirajte nas

Surađujte s CSA za partnerstvo koje nadilazi običnu regrutaciju - partnerstvo temeljeno na pouzdanosti, učinkovitosti i zajedničkoj predanosti vašem uspjehu. Vaša radna snaga odražava našu predanost, i s nestrpljenjem očekujemo oblikovanje uspješne budućnosti zajedno.

Adresa

Buconjićeva 19

10000 Zagreb, Hrvatska

Kontakt

+385 91 503 6861

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak

8:00 – 16:00 

  • Facebook
  • Instagram

CSA Consulting and Staffing d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju

Agencija za posredovanje pri zapošljavanju prema rješenju Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike  
Klasa: 102-02/24-03/24
URBROJ: 524-04-01-02/5-24-2

OIB: 83610241901

Tvrtka je upisana u Registar Trgovačkog suda u Zagrebu

Temeljni kapital: 2.550 EUR

bottom of page