top of page

Raznovrsna rješenja za zapošljavanje s CSA
 
CSA je vaš pouzdan partner za specijalizirana rješenja zapošljavanja u raznim industrijama. Naše prilagođene usluge obuhvaćaju širok spektar, uključujući, ali ne ograničavajući se na:

Poolside Hotel

Hotelijerstvo i Turizam

Cashier

Trgovina

Olive Mill

Proizvodnja i Poljoprivreda

Osiguravamo osoblje za ugostiteljstvo i turizam. Pronalazimo kvalificirane stručnjake za razne uloge. Upravljamo sezonskim promjenama i nedostatkom osoblja.

Poboljšajte maloprodaju našim rješenjima. Pronađite motivirane radnike za različite uloge. Učinkovito upravljajte vrhuncima sezone.

Povećajte učinkovitost u tvorničkim postrojenjima i poljoprivrednim okruženjima s našim rješenjima za zapošljavanje. Osigurajte stručne profesionalce za različite uloge i prilagodite se promjenama na tržištu i tehnologiji.

Construction Site

Građevina i Stručni Zanati

Boxes on Conveyor Roller

Logistika i Skladišta

Ojačajte građevinske projekte s našim rješenjima za zapošljavanje. Osigurajte stručne radnike poput zidara, stolara, električara i vodoinstalatera za pravovremeni završetak unutar proračunskih ograničenja.

Optimizirajte logističke operacije s našim prilagođenim rješenjima. Pronađite pouzdane radnike za vožnju, skladištenje i pakiranje radi poboljšanja lanaca opskrbe.

Naša Etička Obveza:

U CSA agenciji, držimo se najviših etičkih standarda. Nikada ne naplaćujemo kandidate za usluge poput dozvola za rad ili obrade viza. Smatramo da traženje posla ne bi smjelo biti financijsko opterećenje. 

 

Pridružite nam se u predanosti pravednosti, transparentnosti i poštovanju tijekom zapošljavanja.

Kontaktirajte nas

Surađujte s CSA za partnerstvo koje nadilazi običnu regrutaciju - partnerstvo temeljeno na pouzdanosti, učinkovitosti i zajedničkoj predanosti vašem uspjehu. Vaša radna snaga odražava našu predanost, i s nestrpljenjem očekujemo oblikovanje uspješne budućnosti zajedno.

Adresa

Buconjićeva 19

10000 Zagreb, Hrvatska

Kontakt

+385 91 503 6861

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak

8:00 – 16:00 

  • Facebook
  • Instagram

CSA Consulting and Staffing d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju

Agencija za posredovanje pri zapošljavanju prema rješenju Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike  
Klasa: 102-02/24-03/24
URBROJ: 524-04-01-02/5-24-2

OIB: 83610241901

Tvrtka je upisana u Registar Trgovačkog suda u Zagrebu

Temeljni kapital: 2.550 EUR

bottom of page